Extra grote prachtige vlakke lichtkoepel XL

Vlakkelichtkoepel XL
Grote vlakke lichtstraat

Vlakkelichtkoepel XL

Naast de standaard Vlakkelichtkoepel XL heeft Heruvent B.V. nu ook grotere prefab daklichten in haar leveringsprogramma. Deze worden ook compleet prefab aangeleverd en bestaan uit 2 of 3 ruiten per daklicht. Door de lage opbouw zijn de daklichten vrijwel niet zichtbaar vanaf maaiveld. Deze grote lichtstraten kunnen worden voorzien van HR++ of drievoudige beglazing, altijd met veiligheidsglas. De unieke daklichten zijn uitvoerig getest door onafhankelijke keuringsinstantie SKG en voldoen aan de hoogste normeringen. De lichtstraten zijn doorvalveilig.

Naast deze grote daklichten leveren we ook standaard vlakkelichtkoepels zonder tussenstijl. Wilt u daar meer informatie over hebben, klik dan hier.

vlakkelichtkoepel XL van binnen gezien
Vlakkelichtkoepel XL van binnen gezien

Aanwinst voor uw woning

Wilt u een aanbouw of nieuwbouwwoning met lekker veel licht? Dan is de Vlakkelichtkoepel XL een uitstekende keuze. Het daklicht kan eenvoudig compleet in één geheel op het dak worden gezet. De degelijke afwerking en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een plezierige woon of werkomgeving. contact op.

Afmetingen en gewichten

Onze lichtstraten worden op maat gemaakt in onze productielocatie te Cuijk. U kunt ze bestellen met een interval van 5cm. Binnen een bepaalde maximum afmeting bent u dus vrij om de exacte maat te selecteren van uw keuze. Klik hier voor de tabel met mogelijke afmetingen.

Heeft u interesse in lichtstraten?

Neem contact op

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • HR++ of Triple veiligheidsglas
  • Compleet met opstand geleverd